Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


zondag 12 oktober 2014

L is for

Leaf.

In de herfstperiode zijn er mooie bladeren genoeg om uit te kiezen natuurlijk. De natuur kleurt ze in allerlei warme kleuren, terwijl het buiten steeds kouder wordt. Toch koos ik een groen blad. Een blad, dat volgens mij al helemaal niet meer aanwezig moest zijn, in deze tijd van het jaar. Het blad van de vrouwenmantel. Ik vind dit altijd een schitterend gezicht. Vaak zitten er ook allemaal druppeltjes aan de uiteinden van de karteltjes.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten