Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


woensdag 29 oktober 2014

Three

Mijn dochter kreeg vandaag hele leuke handschoentjes voor haar verjaardag, met enge Haloween-afbeeldingen erop. Leuk, drie stuks, dus gelijk een foto gemaakt voor de foto-opdracht. Helaas vergat ik deze foto, toen ik mijn nieuwe washitape uitpakte. Drie rolletjes. Dat werd dus de foto van vandaag. Voor het idee de handschoentjes er maar bij.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten