Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


vrijdag 8 december 2017

Regenboogchallenge: paars

En dan is het zover, Paarse Vrijdag. Zo'n week vliegt ook zo om.

Op de website van GSA staat: Op Paarse Vrijdag vier je individuele vrijheid. Dus los van wat andere mensen over je denken, hoe ‘mannelijk’ of ‘vrouwelijk’ je zou moeten zijn of zou moeten gedragen.Op Paarse Vrijdag vier je individuele vrijheid. Dus los van wat andere mensen over je denken, hoe ‘mannelijk’ of ‘vrouwelijk’ je zou moeten zijn of zou moeten gedragen.

Een foto van speciale bandjes voor scholieren, om hun steun willen betuigen aan hun LHBTIQ+ medeleerlingen. Of gewoon voor hunzelf.

Paarse Vrijdag

Drie jaar terug schreef ik hier ook al een blogje over en maakte foto's met de hond, die net een paars jasje gekregen had. 

Paarse Vrijdag

Blijft leuk.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten