Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


dinsdag 18 augustus 2015

Logo

"Wat zit er in jouw pakket?", vroeg mijn zoon mij vandaag.
Ik keek hem waarschijnlijk wat dommig aan: "Wat voor pakket?"

De verrassing stond op tafel en ik had het niet gezien:  een paar maanden geleden deed ik mee met een winactie op Margje, een blog van een leuke vriendin, voor een zomers verrassingspakket. Ik dacht er verder niet meer aan. En nu dus ineens een pakket, gepersonaliseerd met twee Minions (dochter en ik hebben moeite gedaan voor de Minions van het Happymeal, maar dat mislukte en deze vriendin wist dat), een boek, een tijdschriftverhaal (ook een boek eigenlijk), een film, kleurpotloden, pasat, zaden voor een vrolijk zomers boeket en een giraffe!

Zomers verrassingspakket van Margje


Dit alles zat in een tasje van de Zeeman. Een recycletasje, want bij steeds minder winkels krijg je nog een plastictasje mee. Dat is namelijk vanaf 1 januari verboden. De Zeeman speelt hier vast op in. Had ik gelijk een mooi logo.

Recycle logo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten