Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


woensdag 6 juni 2018

Heerlijk voorjaar lijkt wel zomer!

Het is nog lente, maar we hebben een paar geweldige weken gehad, qua weer. Zo warm is het volgens mij vorig zomer niet geweest. Buiten kan ik het dan ook niet laten om foto's te nemen. Dit was onderweg naar de dierenarts, waar de hond weer een apk kreeg. En inentingen, natuurlijk.

Kardingermaar

Foto's gemaakt op de heen- en terugweg.

Beijumerbos

's Avonds genoot ik vervolgens van mijn klimroos, die weer vol in bloei staat. Elk jaar weer een genot.Geen opmerkingen:

Een reactie posten