Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


vrijdag 11 mei 2018

Meikermis

Gisteren na een gezellig en lekker etentje met vrienden, nog even over de kermis gelopen. Nee, we zijn nergens in geweest. Al die enge hoge dingen.. brr..

A-kerk Vismarkt

Met de telefoon valt tegenwoordig toch beste leuke avondfoto's te maken. Er liepen veel mensen rond, met een mooie camera. Die moeite heb ik niet meer genomen. 

Martinitoren

Grote Markt

Geen opmerkingen:

Een reactie posten