Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


vrijdag 30 september 2016

Go! Oktober-challenge

Ja, vorige maand postte ik ook bijna alleen de opdrachten en deed ik daar verder niets mee. Ik weet er alles van. Het hoofd is vol, de dagen druk en ik kom er niet toe. Foto's maak ik wel, zoals de 'samenvatting' van de vleesetende planten laat zien.

De maand oktober staat in het teken van kleur. Dat vind ik wel een leuke uitdaging. Niet dat de komende maand rustiger wordt dan de afgelopen maand was. Welnéé. Er zijn verjaardagen (mijn man wordt 50, maar dat vieren we nog niet), er is een boottripje en het leven gaat gewoon door. Met kleur.

Ik ga er gewoon weer voor.

Octoberchallenge

Geen opmerkingen:

Een reactie posten