Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


zaterdag 2 juli 2016

B is for

Heerlijk, nog zo'n letter waar we veel fruit bij hebben. Natuurlijk de banaan, maar die heet in veel landen zo. Gelukkig heb ik altijd diepvriesfruit in de vriezer liggen, met daarin de braam en zowaar ook blauwe bessen. Om het geheel leuk aan te kleden nog wat basilicum erbij.

Ik kon niet goed kiezen tussen de foto met of zonder blauwe bessen, dus doe ze hier allebei maar.

Banaan, braam, basilicum
Banaan, braam, blauwe bes, basilicum

Geen opmerkingen:

Een reactie posten