Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


maandag 3 november 2014

Weather

Na het mooie weer van gisteren, viel het vandaag tegen. De voorspelling was 'half bewolkt en droog' maar het werd volledig donkergrijs bewolkt met regen. Toegegeven, ik heb zon gezien, maar toen was ik aan het werk.

Er waaide ook een prettige wind. Niet continue, tijdens het wandelen voelde ik het in golven aankomen. Dit probeerde ik te vatten in het riet van een helofytenfilter in de buurt. Lastig. Erg lastig. Ook doordat een volgende vlaag niet te voorspellen was.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten